Kosten websites maken

Grootte website

Prijs excl. BTW

Compact (<10 pagina's) € 250,00
Medium (< 20 pagina's) € 450,00
Large (< 30 pagina's) € 550,00
XXL (>30 pagina's) op aanvraag
Uurprijs extra werkzaamheden € 25,00

Daarnaast rekenen wij voor niet-standaard extensies zoals slideshows, diashows, formulieren etc. de kosten voor aanschaf door aan u PLUS de werkzaamheden voor het aanpassen van deze modules (vullen met foto's, speciale wensen formulieren etc)

Onze websites  worden altijd uitgevoerd als responsive site , dat wil zeggen dat ze op elk pc, tablet of smartphone uitstekend worden getoond.

 

 

Excellent Webbouw beschikt over ruime ervaring op het gebied van ontwerp, structuur en bouw van websites en webshop. Na een persoonlijk gesprek met u maken wij geheel vrijblijvend een passend voorstel waarin wij onze hele ervaring stoppen qua techniek en het aantrekkelijk maken van uw nieuwe website. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en één van onze adviseurs neemt morgen reeds contact met u op om uw wensen door te spreken. 

Overige expertises van Excellent Webbouw :

MAILINGS


Excellent Webbouw adviseert en ontwerp de layout van uw nieuwsbrief, een belangrijk medium om contact te houden met uw klanten. Desgewenst verzorgen wij ook het verzenden daarvan tegen zeer schappelijke prijzen.

HOSTING ADVIES

Er zijn zo'n 1500 aanbieders voor webhosting, welke is de beste, heeft de beste service en de goedkoopste ? Excellent Webbouw geeft u advies op maat zodat u nooit teveel kwijt bent.

GOOGLE ADWORDS

Wilt u de prestaties van uw inspanningen op het internet verbeteren maar denkt u dat Google Adwords duur is? Excellent Webbouw verzorgt een effectieve campagne voor u al vanaf € 2,00 per dag. Waarmee u gegarandeerd nieuwe klanten aantrekt !

FORUMS

Sociale forums worden steeds populairder. Maar waarom zou u niet een forum openstellen voor uw klanten of doelgroep. Excellent Webbouw verzorgt de bouw en het onderhoud hiervan voor u.

SOCIAL MEDIA

Twitter, facebook, Linkedin, Hyves, Google+, houdt u het nog bij ? Welke is het beste voor u en hoe bereikt u uw doelgroep. Excellent Webbouw ondersteund u actief met deze steeds belangrijker wordende communicatemedia